Bestelbus of personenbus; wat zijn de verschillen?

De juiste verzekeringen bij een huurauto
29 december 2017
autovakantie
Autovakantie in Nederland? Hoeft niet duur te zijn!
28 februari 2018

Bestelbus of personenbus; wat zijn de verschillen?

Bestelbus of personenbus

Als je een busje wilt gaan huren, is het goed om eerst voor jezelf helder te hebben wat de reden is dat je een busje nodig hebt. Dit kan je helpen om de keuze te maken tussen het huren van een bestelbus of een personenbus.

Bestelbus of personenbus?

We willen samen met opa en oma en natuurlijk met de kinderen een weekendje naar een leuk pretpark. Onze auto is te klein, opa kan niet meer zo goed rijden en met twee auto’s gaan is zowiezo natuurlijk niet zo gezellig als met z’n allen. Daarom hebben we besloten om voor dit speciale familieweekend gewoon een busje te huren!

Lekker makkelijk en helemaal niet zo duur. In dit geval zijn we er natuurlijk snel over uit; we kiezen de personenbus. Hier passen we allemaal in, kan iedereen veilig in de gordels en zullen we een comfortabele rit tegemoet gaan. Op deze website van Van Zilver Auto’s reserveren we daarom voor ons familieweekend alvast de Volkswagen Transporter personenbus.

Spullen vervoeren?

Een maand daarna staat voor het weekend alvast in de agenda de verhuizing van mijn broer gepland. Omdat we het huren van een busje eigenlijk wel als heel comfortabel hebben ervaren, kijken we ook of we voor deze gelegenheid een busje kunnen huren bij hetzelfde bedrijf.

Voor het verhuizen blijken ze speciale bestelbusjes te verhuren, met lekker veel laadruimte. We kunnen kiezen uit de volgende drie modellen:

Omdat we best wat te verhuizen hebben, kiezen we het grootste model; de Mercedes Sprinter. Hiermee hoeven we maar een keer of drie heen en weer te rijden om alle spullen over te brengen. Verder hebben we nergens omkijken naar. Omdat we lekker rustig aan willen doen, kiezen we er wel voor om de bus gewoon alvast het hele weekend te reserveren.

Ideaal dus; voor iedere situatie passend vervoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *