Dagtrip met een huurauto is dubbel genieten.

Bestelbus huren Utrecht
5 tips om te besparen bij verhuizen
17 mei 2017
tent
5 kampeertips voor een leuke vakantie
31 mei 2017

Dagtrip met een huurauto is dubbel genieten.

tent

Wanneer je op vakantie gaat naar het buitenland is het heel gewoon dat je een auto huurt. Vaak zorg je er al voor dat hij klaar staat op het vliegveld. Je rijdt er dan een paar weken in en je brengt hem netjes terug als je weer vertrekt. Maar heb je er al eens aan gedacht dat je ook in Nederland een auto kunt huren als je een dagje weg gaat? Waarschijnlijk niet!

Een auto huren in Nederland klinkt niet heel voor de hand liggend of logisch. Vooral als je zelf al een prachtige wagen voor de deur hebt staan. Toch heeft huren veel positieve punten. Een dagtrip met een huurauto is zelfs dubbel genieten! We zullen een paar voordelen op een rijtje zetten, waar je misschien zelf niet aan hebt gedacht.

1. Meer ruimte met z’n allen
Heb je een mooie snelle auto met een zakelijke uitstraling? Dan is deze hoogstwaarschijnlijk niet geschikt voor een dagtripje met het hele gezin. Vaak is de ruimte beperkt. De kinderen zitten niet echt lekker achter in de auto en wat doe je met de picknickmand met al die lekkere broodjes en sapjes? Een grote huurauto is een goede oplossing. Iedereen heeft meer ruimte en is een stuk vrolijker!

2. Romantisch dagje
Misschien heb je juist een hele degelijke auto waarmee je de kinderen dagelijks naar school brengt of naar judo of de voetbal. Als je dan eens een romantisch dagje weg wilt met z’n tweetjes, krijg je een heel ander gevoel wanneer je in een luxe huurauto stapt. Hoe romantisch is het om samen in een glimmende wagen rond te rijden! Even weg van de dagelijkse sleur! Zonder rondslingerende snoeppapiertjes, kleurpotloden of half opgegeten boterhammen om je heen. Dat is pas genieten!

3. Naar het strand
Vind je het leuk om een dagje naar het strand te gaan, maar zie je er tegenop dat je eigen auto verandert in een zandbak? Ook dat is een goede reden om een auto te huren! Dat kun je doen wanneer je in de winter eens lekker wilt uitwaaien langs de zee, maar ook wanneer het zonnetje schijnt in de zomer of op een mooie lentedag. We wensen je alvast veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *