De leukste kinderfeesten vier je hier!

verhuisstress-is-nergens-voor-nodig
Verhuisstress? Lees deze tips!
14 september 2019

De leukste kinderfeesten vier je hier!

De leukste kinderfeesten

De leukste kinderfeesten

De leukste kinderfeesten brengen de verjaardag van je kind echt tot leven. Een datum prikken voor zo’n feestje is vaak al een hele klus, laat staan het uitkiezen van de plek waar het gehouden wordt. Wij zetten de leukste plekken op een rijtje om kinderfeesten te vieren. En met een busje, breng je ze er allemaal zonder gedoe heen!

In het water

De meeste kinderen zijn dol op water en dus op zwemmen. Denk aan meerdere zwemspeelparadijzen die met hun spannende glijbanen en golfslagbaden een kind het ultieme plezier geven. En achteraf met zijn allen lekker een hapje eten. Natuurlijk kun je in de zomer ook heerlijk naar de kust en met de hele groep een surfles nemen! Of denk aan wakeboarden, suppen of zeekanoën. Kinderen vinden het gaaf om iets nieuws te leren en zijn vaak erg competitief.

Strandjutters en de diepzee

Een speurtocht naar de diepten van de zee en wat er allemaal in leeft is voor kinderen een geweldige ontdekkingsreis. Neem ze mee naar een strandjutter of een oceanisch museum waar de kids geboeid luisteren naar de verhalen van scheepslui en wetenschappers.

Dropping

Er zijn maar weinig kinderen die een avontuur uit de weg gaan. Met een dropping worden de kids samen met hun begeleider op een spannende plek zoals een donker bos gedropt en moeten zij zelf zien uit te zoeken hoe ze terug komen bij de plek waar ze zijn gestart. En onderweg komen ze natuurlijk allerlei bloedstollende dingen tegen. Dat zorgt ervoor dat een dropping een van de leukste kinderfeesten is!

Klimpark

Kinderen zijn gek op hindernissen. In een klimpark kunnen ze deze hindernissen overwinnen door aangemoedigd te worden door hun vriendjes én door anderen aan te moedigen. Een gave en veilige activiteit voor een kinderfeest met pit.

Je eigen muziekinstrumenten maken en optreden!

Er zijn plekken waar je je eigen muziekinstrumenten kunt maken. Slijp of timmer die mooie trommel in elkaar en ga daarna lekker los op een podium! Muziek verbindt en laat iedereen elkaar compleet zichzelf zijn. De creativiteit van kinderen kan helemaal zijn uitweg vinden met dit feestje. Samen jammen en los gaan op instrumenten die je zelf gemaakt hebt! Wat wil een kind nog meer?

Als je met een groep kinderen zorgeloos een dagje weg wil, waarom zou je dan een auto volproppen of met meerdere auto’s gaan? Dat is alleen maar onhandig! Huur een busje via ons en onze ruime wagens zorgen ervoor dat iedereen mee kan. Klinkt als een goed idee, vind je niet?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *