Rijden met een aangepast rijbewijs?

huur een busje
Snel oma verhuizen? Huur een busje
28 maart 2019
Выгодный обмен долларов проходит по биржевому курсу, однако банк удерживает комиссию 0,3% (минимум 99 руб.), что делает этот способ выгодным для крупных сумм.
18 mei 2019

Rijden met een aangepast rijbewijs?

wanneer huur je wat voor huurauto?

Busje huren

Heb je je rijbewijs gehaald maar is het een aangepast rijbewijs in plaats van een ‘gewoon’ rijbewijs? Dan zal het voorkomen dat je misschien sommige dingen wel mag en sommige dingen niet. Het is een beetje een grijs gebied helaas en er is niet echt een heel duidelijk antwoord. Neem bijvoorbeeld het huren van een busje in Utrecht, mag je dat dan eigenlijk wel als je een aangepast rijbewijs hebt?

Allereerst helpen we even iets uit de wereld. Veel mensen denken dat ze een ander rijbewijs nodig hebben als ze een busje willen huren. In principe mag je er gewoon mee rijden als het een busje is ter grootte van 8 personen! Je kan dus gewoon aan de slag met een verhuizing of andere zaak als je een busje huurt.

Geen duidelijk antwoord..

Er is eigenlijk geen voor de hand liggend antwoord voor een aangepast rijbewijs en het huren van een busje. Net als dat er allerlei regels en verschillende situaties te noemen zijn als je voor een aangepast rijbewijs wilt afrijden, zijn er ook wat verschillen te vinden voor als je een busje gaat huren. Waar het daar voornamelijk in zit, is dat het eraan ligt in hoeverre je een beperking hebt. Sowieso kan het natuurlijk niet als de auto een aanpassing nodig heeft! Dan wordt het allemaal veel te veel gedoe om een dagje een busje te huren. Helaas is het dan niet mogelijk om een busje te huren in Utrecht.

Aangepast rijbewijs busje huren

Echter in sommige gevallen kan je wel een busje huren met een aangepast rijbewijs! Als je bijvoorbeeld lichte vormen hebt van ADHD of autisme en dit staat geregistreerd, dan heb je een grote kans dat je een busje kan huren. En dat is wel zo fijn!

Mocht je twijfelen kan je altijd contact opnemen met busje huren Utrecht, zo kan je per keer zien of het wel of niet mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *