Snel oma verhuizen? Huur een busje

Hoogte bakwagen
Bakwagen huren? denk aan de hoogte!
28 februari 2019
wanneer huur je wat voor huurauto?
Rijden met een aangepast rijbewijs?
28 april 2019

Snel oma verhuizen? Huur een busje

huur een busje

Huur een busje

Huur een busje als je snel je oma wil verhuizen! Het is een ideale manier als je geen verhuisbedrijf in wilt huren, maar wel in een dag alles gedaan wilt krijgen. Door zelf een busje te huren heb je zelf controle over hoe snel het gaat. Mits je natuurlijk wel van aanpakken houdt… Want wees erop voorbereid dat het even zwoegen is om alles verhuisd te krijgen naar een andere woning. Met een aantal tips is oma in no time verhuisd.

Pak van tevoren in

Zorg dat je van tevoren alles hebt ingepakt. Als je je oma van een heel huis moet verhuizen naar een kleinere woning, dan moet je ruim van tevoren beginnen met spullen uitzoeken, wegdoen en inpakken. Zorg dat je dan vooral alleen meeneemt wat gaat passen in de nieuwe woning!

Hoe groot is de nieuwe woning?

Waarschijnlijk gaat oma kleiner wonen. Check van tevoren goed hoe groot de nieuwe woning is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Zorg dat je een plannetje hebt gemaakt met welke spullen waar komen te staan. Wordt het toch wat krap? Neem het meubel dan niet mee! Je wilt immers niet dat oma bijna niet meer kan rondlopen in haar nieuwe huis.

Schakel hulptroepen in

Wil je dat de verhuizing razendsnel gaat? Zorg dan dat je voldoende hulp inschakelt. Je kan vragen of mensen willen helpen met inpakken, opruimen of tijdens het verhuizen zelf. En dat laatste is helemaal ideaal, want dan hoef je niet alles de sjouwen! Zorg dat je met een paar mensen bent, zodat er continue een doos uit de verhuis bus gepakt kan worden. Of dat er iemand bij de deur staat om de dozen of andere spullen naar binnen te brengen. Wil je de mensen bedanken? Trakteer ze dan op een drankje na de verhuizing of bestel een aantal pizza’s om lekker op te eten. Dat hebben de hulptroepen wel verdiend!

Huur een busje, dat is een handige tip voor als je oma wilt verhuizen. Geef de verhuizing niet uit handen en zorg dat je zelf een busje huurt voor een fijne prijs per dag. Je kan zelf kiezen welk busje je wilt huren voor die dag! Heb je veel spullen? Huur dan een grotere bus! Is het wat minder? Dan red je het misschien ook wel met een kleinere bus. Zie wat voor jou het beste werkt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *