/** * The Header for our theme. * * @package Betheme * @author Muffin group * @link http://muffingroup.com */ ?> Zucht.. file: drie tips om het te vermijden - Busje huren Utrecht

Zucht… file: (Aantal) tips om het te vermijden

schade huurauto
Schade huurauto: wat te doen?
3 mei 2018
spullen vastzetten busje
Zet jij je spullen wel goed vast in een busje?
28 juni 2018

Zucht… file: (Aantal) tips om het te vermijden

file vermijden

Zucht… file

Drie tips om file te vermijden

In de file staan. Iedereen komt er weleens in terecht en niemand vind het leuk. Files kunnen erg demotiverend werken tijdens een autorit. Ze kunnen de zin wegnemen om productief bezig te gaan op je werk. Ze kunnen je chagrijnig maken wanneer je van je werk naar huis rijdt. Of wanneer op weg bent naar je vakantiebestemming. En ze kunnen er zelfs voor zorgen dat je te laat komt op afspraken. Gelukkig zijn er een paar tips waarmee je files succesvol kan vermijden. Zo hoeven je humeur en schema er namelijk ook niet onder te lijden.

Eerder de deur uit

Het is een van de meest voor de hand liggende tips, maar werkt altijd. Vertrek iets eerder naar je bestemming dan je eigenlijk had gepland. Het helpt niet alleen met het vermijden van files die veroorzaakt worden door drukte op de weg. Wanneer je dit doet als je ’s ochtends naar je werk gaat, wordt je ook sneller wakker en ben je eerder alert. Sta dus ‘s ochtends eerder op en vertrek eerder. Zo ben je het spitsuur voor en kom je altijd op tijd aan op je bestemming. En dat ook nog eens zonder files tegen te komen!

Filemeldingen

Nakijken of er meldingen van files zijn is altijd handig. Zo weet je zeker of je op jouw gekozen route geen files tegen komt. Hiervoor hoef je alleen een app te downloaden en deze na te kijken voor je weggaat. Apps voor dit soort meldingen geven aan waar er files staan. Ook geven zij aan hoe lang de files in kwestie zijn. Sommige van deze apps geven ook aan waar er ongelukken zijn gebeurd. Daarnaast zijn er ook vergelijkbare apps met functies waarbij je kunt zien of er wegwerkzaamheden zijn. Geen files op jouw gekozen route? Dan kun je via diezelfde weg naar je bestemming rijden. Is deze er wel? Dan kun je altijd een andere weg nemen.

Binnendoor rijden

Door een route naar je bestemming te nemen die binnendoor gaat, vermijd je de snelweg. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze tip. Bijvoorbeeld wanneer je ver van je bestemming woont. In dit geval kun je het rijden over de snelweg nooit helemaal vermijden. Toch helpt het wel om een zo groot mogelijk deel van je route binnendoor rijden. Files op de snelweg worden voornamelijk veroorzaakt door ongelukken en drukte. Op een normale weg heb je daarom minder kans dat je in de file komt te staan. En je zult maar net zien dat er een paar kilometer voordat je bij je bestemming aankomt een lange file staat.