Wanneer huur je wat voor huurauto?

Wie rijden er nu beter?
Auto gehuurd? Wie rijden er nu beter? De…
30 december 2018
Hoogte bakwagen
Bakwagen huren? denk aan de hoogte!
28 februari 2019

Wanneer huur je wat voor huurauto?

wanneer huur je wat voor huurauto?

Wanneer huur je een bestelbus?

Een voertuig huren is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Want wanneer huur je nou wat voor huurauto? Wanneer huur je bijvoorbeeld een bestelbus, personenbus of bakwagen? Dat zal hier verder worden beschreven. Om te beginnen met de bestelbus. Een bestelbus is een bus met veel laadruimte achterin. Dit maakt dit voertuig dus perfect voor kleinere verhuizingen. Maar ook voor het ophalen van bijvoorbeeld bouwmateriaal is deze bus uiterst geschikt. Denk in dit geval aan planken, balken en tegels. Voor dit soort bussen zijn er drie opties van de merken Peugeot, Mercedes en Volkswagen. Let wel op dat er verschillen zijn in de maten van deze voertuigen.

Wanneer huur je een personenbus?

Personenbussen hebben minder laadruimte dan bestelbussen. Hier kunnen echter wel meer personen in, zoals de naam al zegt. Daarom kun je een personenbus goed gebruiken wanneer je met een groep reist. Hiervoor bieden wij een Volkswagen Transporter. Deze heeft een lengte van 3,2 meter, een breedte van 1,7 meter en een hoogte van 1,65 meter. In de Transporter passen één bestuurder en zeven passagiers. Maar ook een bakwagen is voor een aantal dingen in te zetten. Hieronder staat uitgelegd waarvoor.

Wanneer huur je een bakwagen?

Bakwagens zijn zeer geschikt voor grotere verhuizingen, het verplaatsen van meubels en van voorraden. Dit komt omdat deze een grote laadcapaciteit hebben. Toch is een bakwagen nog wel klein genoeg om moeiteloos door woonwijken te rijden. Ook moet je op een aantal dingen letten wanneer je een bakwagen bestuurt. Je hebt hier bijvoorbeeld een speciaal rijbewijs voor nodig. Daarnaast moet je heel goed in de dode hoek kijken. Bovendien mag je niet te snel door bochten rijden in deze voertuigen moet je alsnog goed opletten. Zo rijdt je het meest veilig in een bakwagen en voorkom je ongelukken.

Op zoek naar een huurauto? Neem contact op!

Wil je nou een huurauto bestellen, omdat je bijvoorbeeld een dagje weg gaat? Neem dan contact met ons op! Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Onze gegevens kun je rechts bovenaan de webpagina vinden onder het kopje ‘direct bestellen’. Bovendien zijn wij de vinden op verschillende social media als Facebook, Twitter, Youtube, Instagram en Google+. Wij verhuren auto’s van de merken Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi en Peugeot. Ook verhuren wij voertuigen als bakwagens en bestelbussen. Zo zie je maar weer! Voor elke gelegenheid is er wel een busje te huren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *