Wist jij dit? Dit moet je altijd bij je hebben!

Essential Aspects Of Brides International – An A-Z
24 juni 2019
regels bij busje huren
DE regels bij busje huren!
28 juli 2019

Wist jij dit? Dit moet je altijd bij je hebben!

dit moet je altijd bij je hebben

Dit moet je altijd bij je hebben

Lijstjes! Dit zijn altijd fijn, ook om erachter te komen wat moet je altijd bij je hebben als je in de auto zit. Ook als je een busje wilt huren in Utrecht is het handig om te weten. Het is niet dat daar andere regels voor gelden natuurlijk! Zodra je achter het stuur kruipt heb je een aantal verplichtingen en overwegingen te maken. Niet alles in onderstaand lijstje moet je altijd bij je hebben, maar het is wel handig om te zien wat je kunt gebruiken als je bijvoorbeeld pech hebt onderweg. Zo ben je voorbereid op panne!

Rijbewijs moet je altijd bij je hebben

Dat is natuurlijk heel logisch, je moet je rijbewijs bij je hebben als je een busje wilt huren. Toch zetten we het er bij, want het kan voorkomen dat je deze vergeet. Of dat ie in je portemonnee zit die je thuis hebt gelaten omdat je dacht hoe minder ik meeneem hoe beter. Je rijbewijs mee staat stip op één.

Veiligheidsdriehoek en veiligheidshesje

Het is handig om een veiligheidsdriehoek in de auto of in het busje aanwezig te hebben. Het is niet bij wet verplicht, maar mocht je stil komen te staan dan is het wel veiliger voor jezelf en de anderen op de weg dat je duidelijk kunt aangeven dat je verderop stilstaat langs de kant. Hetzelfde geldt voor een veiligheidshesje. Het is niet verplicht om bij je te hebben. Echter wel erg handig als je een ongeluk hebt gehad en langs de snelweg staat in het donker. Zo val je extra op.

In het buitenland

Mocht je het busje meenemen naar het buitenland, dan is het goed om de regels te lezen van het desbetreffende land. Zo moet je in Frankrijk zorgen dat je blaastests zelf mee hebt. Daar staat een fikse boete op als je die niet bij je hebt! Ook gelden er voor andere landen bepaalde regels die wel handig zijn om te checken. Zo weet je wat moet je altijd bij je hebben als je over de grenzen gaat.

Ben je van plan om een busje te huren rondom Utrecht? Dan zit je bij Busje Huren Utrecht helemaal goed. Je kunt hier ook terecht voor personenauto’s, bakwagens of personenbussen. Er is voor ieder wat wils die wilt huren! Neem een kijkje om te zien wat voor jouw situatie het beste is. Mocht je meer informatie willen, dan kun je altijd even contact met ze opnemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *